Veldboeket Pastel

Vanaf  27,00

S
 27,00
M
 37,00
L
 47,00
Wissen
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Beschrijving

Pastelkleurige bloemen als cadeau

Ben je op zoek naar een veldboeket met zachte kleuren? Kies dan voor ons veldboeket Pastel. Een uniek veldboeket samengesteld uit verschillende veldbloemen in meerdere pasteltinten. Dit veldboeket Pastel dient zich ideaal voor vrolijke aangelegenheden zoals huwelijksverjaardagen, het vieren van een nieuwe woning of proficiat wensen voor de geboorte van een baby. Omwille van zijn zachte pastel tinten kan het veldboeket Pastel ook geleverd worden als cadeau om iemand veel beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken voor welke reden dan ook. Met het veldboeket Pastel zit je dus echt altijd goed. 

Veldboeket aan huis

Het veldboeket Pastel kan je bestellen en aan huis laten leveren bij jou of bij iemand anders thuis. Vanaf 39 euro leveren wij zelfs GRATIS aan huis. Bij je bestelling kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze boodschap printen wij dan op een gratis kaartje en hangen dit bij aan je veldboeket. Heb je graag een bijpassende vaas? Voor slechts 10 euro extra schikken we jouw veldboeket netjes in een bijpassende vaas en pakken we deze samen in als cadeau. Op deze manier is je vaas ook ineens beschermd. Bestel voor 8u ‘s ochtends en wij leveren de dag zelf nog aan huis.

Bloemen laten leveren

Via onze webshop kan je naast het veldboeket Pastel nog uit tal van andere boeketten kiezen:

Mag het iets extra zijn? Ontdek hier alles wat je als extraatje cadeau kan doen bij je bloemen:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.