Boeket Elisabeth

Vanaf  37,00

 37,00
 49,00
 57,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Boeket Elisabeth

Boeket Elisabeth is een luchtig veldboeket en de favoriet van het jaar. Lekker luchtig en met veel zorg samengesteld door onze bloemisten. Dit vrolijke plukboeket tovert een glimlach op ieders gezicht. De kleuren blauw en roze in combinatie met fris groen maakt het een fris geheel waar je alleen maar blij van kan worden.

Een plukboeket voor jou

Ga eens voor deze vrolijke bos veldbloemen. Tijdens je bestelling kan je een persoonlijke boodschap en vaas toevoegen om het geheel af te maken. Mag het nog iets meer zijn? Neem een kijkje bij al onze leuke extraatjes. Kies je een schattige teddybeer of liever een fles cava of champagne? Eerder een zoetebek? Ga dan voor heerlijke chocolade pralines.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.