Over ons

FLOWER UP YOUR DAY

Philippo Flowers is er om mensen gelukkig te maken en het leven van iedereen op te fleuren. Kwaliteitsvolle bloemen en planten aan huis bezorgen voor elke gelegenheid.

Of je nu voor jezelf of voor iemand anders zoekt, bij Philippo Flowers vind je steeds het perfecte cadeau voor ieder moment. Je helpt de ontvanger geluk te vinden en de dag op te fleuren en dat vormt volgens ons de basis voor bijzondere, betekenisvolle momenten.

Bij Philippo Flowers trachten we er naar om een veilige en aangename werkomgeving te creëren, om zo het beste in ons creatief team naar boven te halen. Een breed gamma, hoge kwaliteit aan bloemenaanbod en onze jarenlange ervaring in de bloemensector, geeft ons de mogelijkheid om de noden en wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Samen met onze leveranciers en partners werken wij er constant aan om een effectieve, milieubewuste en flexibele organisatie te kunnen zijn en blijven.

Philippo Rozen is opgestart in 1958 en stelselmatig uitgegroeid tot een snijrozenkwekerij van 30.000m² en een bloemen- en plantencentrum in Kalmthout, Antwerpen, Ekeren en Geel.

Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!