Blogberichten

Vrolijk Pasen met bloemen

Wij voelen de lente kriebelen, jij ook? Zet de mooiste lentebloemen op je tafel tijdens de paasbrunch. Sprokkel hier alle inspiratie dat jij nodig hebt om je tafel te laten schitteren.

Ontdek meer
philippo-rozen-paasstuk

DIY Paasstuk: knol & bol

Dé eyecatcher op jouw Paastafel? Dat is ongetwijfeld je zelfgemaakt tafelstuk! Met deze DIY loodsen we jou door een aantal stappen op weg naar je eigen pronkstuk met bolbloemen en verse snijbloemen.

Ontdek meer
Boeket rode rozen

Valentijn ♥ Vier de liefde

Wie Valentijn zegt, zegt bloemen! Is dat cliché? Goh, misschien wel. Maar is dat erg? Nee, helemaal niet! Wij geven je graag een aantal redenen waarom bloemen het ideale Valentijn cadeau zijn.

Ontdek meer

Brrr buiten, bloemen binnen

De temperaturen zakken regelmatig weer onder het vriespunt, maar dat wil niet zeggen dat je geen bloemen in huis kan halen. Integendeel! Maak gebruik van onze handige tips om je bloemen zo goed mogelijk te vervoeren en te bewaren tijdens de wintermaanden.

Ontdek meer
kerststuk carola

De gezelligste feestdagen

Aaaaah, de feestdagen zijn weer daar! De gezelligste dagen van het jaar beleven we samen met familie en vrienden. Ontdek hier welke bloemen jouw kerstfeest naar een hoger niveau tillen!

Ontdek meer