Boeket Mona

Vanaf  35,00

 35,00
 45,00
 55,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Bloemen voor elke gelegenheid: boeket Mona

Boeket Mona is een echt zomerboeket. Een combinatie van zonnebloemen, blauwe delphinium en rozen samengebonden met vrolijke eucalyptus voor een speels effect. In de zomer is dit boeket echt voor elke gelegenheid de perfecte samenstelling. Neem ook een kijkje bij onze zomerse veldboeketten. Met veldboeket Colour Bomb of veldboeket Pastel haal je ook in één twee drie de zomer in huis! Ben je eerder fan van klassieke ronde boeketten? Neem dan een kijkje bij onze klassieke boeketten. Naast boeket Mona zijn ook boeket Elisabeth en boeket Jackie iets losser gestoken voor een leuk effect. Boeketten zoals boeket Exclusive, boeket Lola en het klassiek seizoensboeket zijn iets strakker gebonden.

Bloemen laten bezorgen als cadeau

Bestel boeket Mona online en laat aan huis bezorgen. Bij je bestelling kan je een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Geef jij liever nog iets extra? Bestel dan ook een fles cava, een schattig beertje of heerlijke pralines. Wij leveren dit samen met de bloemen tot bij jou thuis of bij iemand anders thuis als verrassing.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.