UITVERKOCHT

Moederdagboeket Veld

Vanaf  29,00

 29,00
 39,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Ook levering op zondag 12 mei!

Beschrijving

Moederdagboeket Veld

Het nieuwe Moederdagboeket Veld is een mix van verschillende kleurrijke bloemen die samengebonden zijn in een speels veldboeket. Deze vrolijke mix is het ideale cadeau voor Moederdag 2024.

Bloemen voor Moederdag 12 mei bestellen

Op zondag 12 mei is het naar goede traditie weer Moederdag. Deze dag staat volledig in het teken van allerliefste mama’s, oma’s, moeke’s en moeders in wording. ‘Voor de allerbeste mama van de hele wereld‘ is één van de meest gebruikte zinnen op deze feestdag. Deze zin gaat meestal gepaard met een cadeautje dat dank, liefde en trots uitstraalt. En hoe doe je dit beter dan met een bos bloemen? Zet je mama eens letterlijk in de bloemetjes om haar te bedanken voor alles wat ze voor je doet.

Bloemen online bestellen en laten leveren

Bestel online een boeket bloemen voor Moederdag en laat dit als verrassing aan huis leveren. Ook op zondag 12 mei leveren wij uitzonderlijk aan huis om alle mama’s fatsoenlijk in de bloemetjes te kunnen zetten. Je kan bij je bestelling een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weten alle mama’s aan wie ze die prachtige bloemen te danken hebben. Bestellen kan tot zondag 12 mei tot 8u ‘s ochtends om diezelfde dag te laten leveren.

Een cadeau voor Moederdag 2024

Een boeket bloemen doet het altijd goed als cadeautje op Moederdag. Wil jij graag iets extra voor jouw mama? Kies dan iets uit onze extraatjes:

Ontdek alle extraatjes om samen met je boeket te laten leveren op Moederdag 12 mei.