Boeket Love

Vanaf  37,00

 37,00
 47,00
 57,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Boeket Love is all you need

Rode rozen in combinatie met fijne witte bloemen is hét recept van een klassieker. En deze klassieker is hier om te blijven! Boeket Love heeft geen woorden meer nodig, deze bloemen spreken voor zich. Laat deze prachtige bloemen aan huis bezorgen als verrassing en vier de liefde!

Bloemen en chocolade

Zorg jij graag voor een extra verrassing? Dé perfecte combinatie! Laat het boeket bij jou of bij iemand anders thuis bezorgen en doe er een flesje bubbels, een doosje pralines of gezellige teddybeer bij om de verrassing compleet te maken.

Bloemen aan huis

Je kan boeket Love online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.