Boeket Rosa

Vanaf  29,00

 29,00
 37,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Boeket Rosa

Boeket Rosa is altijd een goed idee om cadeau te geven omdat het hand gebonden is, luchtig en wild met prachtige roze tinten.
Een boeket dat zorgvuldig is samengesteld uit verschillende roze bloemen met als doel die ene persoon te laten blozen.

Bloemen en chocolade

Zorg jij graag voor een extra verrassing? Dé perfecte combinatie! Laat je boeket bloemen bij jou of iemand anders thuis bezorgen en doe er een flesje bubbels, een doosje pralines of gezellige teddybeer bij om de verrassing compleet te maken.

Bloemen aan huis

Je kan boeket Rosa online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.