UITVERKOCHT

Boeket Pumpkin Spice

Vanaf  27,00

 27,00
 36,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Veldboeket in herfstsfeer

Wie zegt dat veldboeketten alleen maar in de zomer mooi kunnen zijn, heeft het mis! Ons boeket Pumpkin Spice is een veldboeket samengesteld met echte herfstbloemen. De kleurencombinatie brengt je meteen in herfststemming met een gezellige sfeer in huis tot gevolg. Meer moet dat niet zijn in de herfst, toch?

Boeket Pumpkin Spice aan huis geleverd

Zowel het boeket Pumpkin Spice als de andere herfstboeketten zoals boeket Indian Summer en boeket Hazel kan je veilig en gemakkelijk online bestellen om aan huis te laten bezorgen. Bestel je voor 8u ‘s ochtends? Dan kunnen we dezelfde dag nog aan huis leveren. Je kan de herfstboeketten ook als verrassing bij iemand anders thuis laten bezorgen. Voeg dan zeker een persoonlijke boodschap toe zodat de ontvangers weten aan wie ze deze leuke verrassing te danken hebben.

Boeket aan huis geleverd

Zowel de herfstboeketten als alle andere boeketten die je online kan bestellen, leveren wij aan huis. Voor 8u besteld, is dezelfde dag nog in huis. Ontdek alle boeketten hier:

Bestel je bloemen als cadeau voor een speciale gelegenheid? Doe er dan een bijpassende vaas of extra cadeautje bij:

Alle extraatjes worden als cadeau verpakt en samen met de bloemen afgegeven. De bijpassende vaas is steeds een transparante vaas die van lengte perfect past bij het gekozen boeket. Het boeket zal netjes geschikt worden in de vaas en wordt samen verpakt als cadeau. Een prachtig cadeau aan huis geleverd. Van een leuke verrassing gesproken!

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.