Boeket Hazel

Vanaf  27,00

S
 27,00
M
 36,00
L
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Herfstboeket Boeket Hazel bestellen

Boeket Hazel is een bordeaux getint boeket dat warmte uitstraalt tijdens de herfstdagen. Dit boeket kan perfect cadeau gegeven worden als leuke verrassing of als liefdevol gebaar. Tijdens de herfstdagen haalt boeket Hazel moeiteloos de herfstsfeer van buiten naar binnen wat het binnen extra gezellig maakt. Dat wil toch iedereen?

Bloemen aan huis

Je kan alle herfstboeketten online bestellen en aan huis laten bezorgen. Kies je voor een boeket vanaf 39 euro? Dan leveren wij volledig gratis aan huis. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen voor slechts 10 euro extra. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen als cadeau

Bestel je bloemen als cadeau? Dan mag het soms wel eens iets extra zijn voor bijvoorbeeld een huwelijk of speciale verjaardag. Neem daarom eens een kijkje bij onze extraatjes. Alle extraatjes zijn steeds ingepakt als cadeau die we samen afgeven met de bloemen:

Bij elk besteld boeket kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Jouw boodschap printen we op een kaartje dat we bij aan de bloemen hangen. Op deze manier weten de ontvanger van wie de bloemen komen en wie ze mogen bedanken.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.