UITVERKOCHT

Boeket Indian Summer

Vanaf  27,00

 27,00
 36,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Indian Summer in the house

Het boeket Indian Summer is het ideale boeket om de zomer in stijl af te sluiten en te genieten van de nazomer. Een flinke dosis herfstkleuren met hier en daar nog een zomers tintje zorgt voor het ultieme Indian Summer gevoel. Wil je iemand proficiat wensen of zoek je eerder een attentie als troost? Boeket Indian Summer kan voor alle situaties dienen. Tijdens de herfst zijn herfstkleuren altijd een goed idee.

Boeket aan huis

Bestel je voor 8u ‘s ochtends? Dan leveren wij dezelfde dag nog aan huis. Je kan er voor kiezen om bij jezelf thuis te laten leveren of bij iemand anders thuis of op het werk. Als je bloemen als verrassing laat leveren bij iemand anders, is het natuurlijk leuk om hier ook een persoonlijke boodschap bij te geven. Geef jouw boodschap door tijdens je bestelling en wij printen dit op een kaartje. Zo weet de ontvanger wie hij of zij moet bedanken. Ontdek alle boeketten in de webshop:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.