UITVERKOCHT

Bee Happy plantencoupe

 27,00

UITVERKOCHT

Diameter: +/- 30cm

Onze Bee Happy plantencoupe is enkel leverbaar binnen onze eigen regio. (Zie omschrijving onderaan)

Beschrijving

Mix van bijenplanten: Bee Happy plantencoupe

Speciaal voor de Week van de bij stellen we leuke plantencoupes samen met buitenplanten waar de bijen dol op zijn. Deze Bee Happy plantencoupe in een ronde pot is samengesteld uit een aantal verschillende bloeiende planten in een mix van kleuren. De plantencoupes zet je buiten en de bijen vinden hun weg er naartoe. Blije bijen gegarandeerd, en je terras volledig opgefleurd!

De samenstelling van de plantencoupe hangt af van het dag aanbod en kan dus afwijken van de foto. Er zullen wel steeds bloeiende planten in de coupe verwerkt zijn.

Week van de bij

Van 29 mei tot en met 5 juni is het de Week van de bij. Wat is dit? Het is een week met allerlei positieve acties rond bijen en het leefmilieu. Waarom doen we dit in Vlaanderen? Het is je waarschijnlijk ook al wel opgevallen dat er steeds meer beton is en minder groen. Dit is niet alleen jammer voor ons, maar nog erger voor de bijen. Zij vinden veel minder voedsel en hebben geen onderkomen meer. Daarom willen we met de Week van de bij aandacht geven aan deze problemen van de bij en ons leefmilieu. Het is de bedoeling om hier bewuster mee om te gaan en zo een rijker en diverser leefmilieu te creëren voor onszelf en de bijen. Doe jij mee met deze leuke acties om onze bijen een handje te helpen? Meer info kan je hier terugvinden: https://www.vlaanderen.be/week-van-de-bij

Bijen en bloemen

Wie bijen zegt, zegt bloemen. Dat is dan ook de reden waarom we onze plantencoupes hebben samengesteld met bloeiende planten. Hier kunnen de bijen stuifmeel vinden. Heb je niet meteen een leuk plekje voor deze plantencoupe maar wil je toch graag de bijen een handje helpen? Neem dan eens een kijkje bij ons speciaal samengesteld Bijenboeket. Je kan deze zelfs bestellen met een bijpassende vaas en aan huis laten leveren. Het enige wat jij dan nog moet doen, is de vaas met het boeket een mooi plekje in huis geven.

Onze levergebieden strekken zich uit over volgende regio’s: Aartselaar, Antwerpen, Balen, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Burcht, Edegem, Eindhout, Ekeren, Essen, Deurne, Geel, Hemiksem, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Laakdal, Lint, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Mortsel, Niel, Olmen, Pulderbos, Pulle, Rans, Rijkevorsel, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Ten Aard, Tessenderlo, Varendonk, Veerle, Vorst, Vremde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.