Bijenboeket

Vanaf  29,00

 29,00
 39,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Bloemen voor bijen

Ons exclusief bijenboeket is samengesteld uit allerlei bloemen met veel stuifmeel. Daar zijn de bijen namelijk dol op! Tijdens de Week van de bij vragen we dan ook extra aandacht voor de bijen. Ze hebben het elk jaar moeilijker om voedsel en onderdak te vinden door het toenemende beton en het verminderde groen. Heb je een boeket nodig? Ga dan voor het Bijenboeket en draag zo je bloempje bij tijdens de Week van de Bij. 

De Week van de bij

Van 26 mei tot en met 2 juni is het de Week van de bij. Benieuwd naar wat jij kan doen? En wat is de Week van de Bij eigenlijk? Het is een week met allerlei positieve acties rond bijen en het leefmilieu. Waarom doen we dit in Vlaanderen? Het is je waarschijnlijk ook al wel opgevallen dat er steeds meer beton is en minder groen. Dit is niet alleen jammer voor ons, maar nog erger voor de bijen. Zij vinden veel minder voedsel en hebben geen onderkomen meer. Daarom willen we met de Week van de bij aandacht geven aan deze problemen van de bij en ons leefmilieu. Het is de bedoeling om hier bewuster mee om te gaan en zo een rijker en diverser leefmilieu te creëren voor onszelf en de bijen. Doe jij mee met deze leuke acties om onze bijen een handje te helpen? Meer info kan je hier terugvinden: https://www.vlaanderen.be/week-van-de-bij

Bloemen als cadeau

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een verjaardag, huwelijk, geboorte of voor een geliefde? Bekijk dan onze volledige collectie voor elke gelegenheid.

Onze boeketten zijn onderverdeeld in:

 

Ontdek ook tal van extraatjes om cadeau te doen samen met de bloemen:

Het aantal stelen en de samenstelling is afhankelijk van het dag aanbod en kan dus licht afwijken van de foto.