Boeket Sunshine

Vanaf  29,00

 29,00
 39,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Boeket sunshine is all you need

Wat maakt een mens gelukkiger dan de zon op je smoel? Wij denken dat er maar weinig zo goed kan doen. Jammer genoeg laat de zon het in ons land toch vaak afweten. Dan halen we toch gewoon lekker zelf de zon naar binnen!? Met boeket Sunshine heb je dat instant zomer gevoel, altijd en overal. Zonnebloemen in combinatie met fijne zomerbloeiers geven je àltijd die zonnestralen dat je nodig hebt. Geef jij boeket Sunshine cadeau of hou je het stiekem voor jezelf?

Liefde voor zonnebloemen

De grote gele bloemen waaraan je een zonnebloem herkent, staat gelijk aan het gevoel van positiviteit en bezorgen je steeds een goed humeur. Ze zullen zich dan ook altijd richting de zon draaien waardoor ze in het Frans ‘tournesol’ worden genoemd. Wist je trouwens ook dat zonnebloemen niet alleen mooi maar ook zeer nuttig zijn? Ze trekken bijen aan en zorgen zo mee voor de biodiversiteit van de natuur. Een bloem die van alle markten thuis is! En ook de enige bloem die in zijn Nederlandse naam het woord ‘bloem’ draagt. Uniek!

Het aantal stelen en de samenstelling is afhankelijk van het dagaanbod en kan dus licht afwijken van de foto.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.