UITVERKOCHT

Amaryllis

Vanaf  35,00

 35,00
 45,00
 55,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Dit boeket kan enkel besteld en geleverd worden in onderstaande regio’s (zie beschrijving)

Beschrijving

Amaryllis

De amaryllis is een van de meest gegeerde winterbloemen aller tijde. Ze staat symbool voor vriendschap en genegenheid wat ze perfect maakt voor tijdens de feestdagen. Wij maken een chic boeket met fijne bloemen en verschillende takken groen in perfecte harmonie met de amaryllissen. Ontdek jij graag nog meer kenmerken en weetjes over de amaryllis? Ontdek het in ons blogbericht over de amaryllis.

Bloemen aan huis

Je kan dit boeket amaryllis online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen als cadeau

Bestel je bloemen als cadeau? Dan mag het soms wel eens iets extra zijn voor bijvoorbeeld een huwelijk of speciale verjaardag. Neem daarom eens een kijkje bij onze extraatjes. Alle extraatjes zijn steeds ingepakt als cadeau die we samen afgeven met de bloemen:

Bij elk besteld boeket kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Jouw boodschap printen we op een kaartje dat we bij aan de bloemen hangen. Op deze manier weet de ontvanger van wie de bloemen komen en wie hij of zij mag bedanken.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren. De kleur van de amaryllissen kunnen dus ook niet op voorhand gekozen worden.

Exclusief levergebied

Ons levergebied strekt zich uit over volgende regio’s: Antwerpen, Arendonk, Averbode, Balen, Baarle-Nassau, Beerse, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Ekeren, Essen, Deurne, Dessel, Geel, Herentals, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Laakdal, Lichtaart, Lille, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Merksplas, Mortsel, Noorderwijk, Oevel, Oud-Turnhout, Olen, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Tessenderlo, Tongerlo, Turnhout, Vosselaar, Westerlo, Weelde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.