UITVERKOCHT

Boeket Harvest

Vanaf  27,00

 27,00
 36,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Herfstboeket Boeket Harvest bestellen

Boeket Harvest is een plukboeket dat ideaal is om tijdens de herfst in huis te halen of cadeau te geven. De warm oranje tinten en hier een daar een diep rode tint zorgen voor instant gezelligheid in huis. Deze warme herfstbloemen zijn losjes gebonden en het verschil in lengte van de stelen geeft het geheel een leuk effect dat doet opvallen.

Bloemen aan huis

Je kan alle herfstboeketten online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen als cadeau

Bestel je bloemen als cadeau? Dan mag het soms wel eens iets extra zijn voor bijvoorbeeld een huwelijk of speciale verjaardag. Neem daarom eens een kijkje bij onze extraatjes. Alle extraatjes zijn steeds ingepakt als cadeau die we samen afgeven met de bloemen:

Bij elk besteld boeket kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Jouw boodschap printen we op een kaartje dat we bij aan de bloemen hangen. Op deze manier weet de ontvanger van wie de bloemen komen en wie hij of zij mag bedanken.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.