Vrolijk Pasen met bloemen

Wij voelen de lente kriebelen, jij ook? Fleurige lente tinten maken hun intrede, narcissen poppen op, en de chocolade eitjes zie je overal…. Eindelijk het is Pasen! De kids (en stiekem ook wij) staan te popelen om de tuin in te duiken opzoek naar lekkers. Wie weet komt het wel tot een ontmoeting met de Paashaas (de chocolade versie althans).

Maar wat is Pasen eigenlijk? Voor ons staat Pasen symbool voor een nieuw begin. Al het grijze ruimt plaats voor frisse lentekleuren en ook de eerste zonnestralen komen tevoorschijn. Heerlijk! Ook in onze winkels zijn alle lentebloeiers weer stilaan beschikbaar. Denk hierbij aan ranonkels, anemonen, narcissen, krulwilg, tulpen, … Dat zijn de favorietjes van de lente!

De narcis, de deur naar de lente

De paasbloem bij uitstek? De narcis! Deze prachtige bloem is een van de eerste bolbloemen die oppopt. Na gure, donkere winterdagen brengt hij kleur in ons landschap.

De narcis kan je zowel in snijbloem als plant kopen in onze filialen. Als snijbloem mag je hem helaas niet bij andere bloeiende bloemen verwerken. De narcis geeft onderaan de stengels een vloeistof af die andere bloemen niet kunnen appreciëren, maar wees gerust hij heeft karakter genoeg om alleen te rocken in je vaas! 

Bestel hier!

boeket narcissen

Op je paasbest!

Organiseer jij een paasbrunch voor vrienden of familie? Laat je dan van je beste kant zien en zorg niet alleen voor lekker eten maar ook voor vrolijke decoratie. En wat is er vrolijker dan gekleurde eitjes? Bloemen! Maak je tafel helemaal af met een prachtig paasboeket. Ga voor een klassiek geel paasboeket, een veldboeket of kies voor vrolijke tulpen. Het kan allemaal in de lente!

Ontdek alle paasboeketten hier.

Of misschien ben jij eerder een doe-het-zelver? Neem dan zeker eens een kijkje bij ons DIY paasstuk! Plezier en een mooi resultaat gegarandeerd!

Bestel bloemen voor Pasen online

Neem een kijkje op onze webshop en laat je inspireren door onze paascollectie. Meteen zeker van je stuk? Bestel online en laat je favoriete boeket aan huis bezorgen op zaterdag 30 maart. Kom je liever langs in één van onze winkels? Dat kan! Onze winkels zijn het hele paasweekend geopend.

Ontdek alle openingsuren hier.

Pasen zondag 31 maart:

Kalmthout: 09u00-16u00
Antwerpen: 10u00-17u00
Ekeren: 09u00-16u00
Geel: 09u00-15u00

Paasmaandag 1 april:

Kalmthout: 09u00-16u00
Antwerpen: 10u00-17u00
Ekeren: 09u00-16u00
Geel: 09u00-13u00