UITVERKOCHT

Klassiek Paasboeket

Vanaf  29,00

S
 29,00
M
 39,00
L
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Bloemen voor Pasen

Ben je op zoek naar een leuk gemengd boeket met een vleugje Pasen? Dan is dit Klassiek Paasboeket iets voor jou. Het boeket is samengesteld uit gele bloemen met een mix van groen.

Bloemen als cadeau

Bestel online een boeket bloemen voor Pasen en laat dit als verrassing bij de gastvrouw of heer thuis leveren op Paasdag zelf. Bij elk boeket kan je een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weet iedereen van wie de prachtige Paasboeketten komen! Ontdek ook alle andere boeketten per stijl hier:

Lente in huis

Wie Pasen zegt, zegt ook lente! Daarom zal je in al onze Paasboeketten ook een aantal typische lentebloeiers terugvinden. Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en persoonlijkheid. Wij vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk volgens de seizoenen te werk te gaan en jou op het juiste moment de juiste bloemen aan te bieden. Breng dus met Pasen niet alleen chocolade in huis, maar ook lente bloemen! Ontdek onze exclusieve boeketten samengesteld voor Pasen en laat de lente binnen.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Zet de bloemen in een vaas met schoon water.
  • Voeg bloemenvoeding aan het water toe.
  • Zet je bloemen niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.

Exclusief levergebied

Opgelet, het veldboeket Pasen kunnen wij enkel leveren binnen ons eigen levergebied. Ons levergebied strekt zich uit over volgende regio’s: Antwerpen, Balen, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Burcht, Edegem, Eindhout, Ekeren, Essen, Deurne, Geel, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Laakdal, Lint, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Mortsel, Olmen, Pulderbos, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Ten Aard, Tessenderlo, Varendonk, Veerle, Vorst, Vremde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.