UITVERKOCHT

Kleurrijk Tulpenboeket

Vanaf  25,00

 25,00
 35,00
 45,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Kleurrijk tulpenboeket

Dit kleurrijk tulpenboeket brengt de zon binnen in elke huiskamer. De combinatie van deze verschillende vrolijke kleuren brengen een glimlach op ieders gezicht.

Voorjaarsbloemen

Tulpen zijn de ideale voorjaarsbloemen. Ze zijn nu in alle kleuren te verkrijgen waardoor deze mix het ultieme tulpenboeket is. Haal de lente alvast in huis met deze vrolijke bos tulpen!

Bloemen aan huis

Je kan dit kleurrijk tulpenboeket online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.