Veldboeket Colour Bomb

Vanaf  35,00

 35,00
 45,00
 55,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Kleurrijke bloemen als cadeau

Ontdek ons veldboeket Colour Bomb als je op zoek bent naar een veldboeket VOL van kleur! Dit unieke veldboeket is samengesteld uit verschillende veldbloemen in uiteenlopende kleuren. Wanneer kleur jij iemand z’n dag? Ons veldboeket Colour Bomb brengt kleur tijdens verjaardagen, huwelijksfeesten, of andere feestelijke momenten. Op andere dagen heeft er soms iemand wat kleur nodig om zich beter te voelen tijdens een griepje of zomaar om je even op te vrolijken. Veldboeket Colour Bomb is àltijd een goed idee.

Veldboeket aan huis

Laat de vrolijkste veldbloemen simpelweg aan huis leveren. Wij leveren zowel bij jouw thuis als bij iemand anders thuis als verrassing. Vergeet zeker geen persoonlijke boodschap toe te voegen aan je bestelling, anders weet de ontvanger niet wie hij of zij moet bedanken. Het kaartje waar we jouw boodschap opzetten is volledig gratis. Heb je graag een bijpassende vaas? Dan kan je dit er gewoon bij bestellen! Wij schikken de bloemen dan netjes in de vaas en pakken het in als cadeau. Dankzij de cadeauverpakking is de vaas ook ineens beschermd tijdens het vervoer.

Vrolijke bloemen aan huis geleverd

Op onze webshop kan je nog veel meer terugvinden dan enkel het veldboeket Colour Bomb. Je kan kiezen uit een heleboel boeketten:

Wat denk je van een extraatje om cadeau te doen samen met je bloemen?

Dag aanbod bloemen

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden, werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.