UITVERKOCHT

Voorjaarsboeket Tulpen

Vanaf  27,00

 27,00
 37,00
 47,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Voorjaarsboeket Tulpen

Dit voorjaarsboeket met tulpen brengt de zon binnen in elke huiskamer. De combinatie van tulpen met andere unieke voorjaarsbloemen maakt van dit boeket een echte eyecatcher. De kleuren die we gebruiken hangen af van het dag aanbod. We zorgen er wel steeds voor dat de tulpen en andere voorjaarsbloemen mooi bij elkaar passen en een vrolijk geheel vormen.

Voorjaarsbloemen

Tulpen zijn de ideale voorjaarsbloemen. Ze zijn nu in alle kleuren te verkrijgen waardoor we steeds een leuke mix kunnen maken met andere voorjaarsbloemen. Haal de lente alvast in huis met deze vrolijke bos voorjaarsbloemen!

Bloemen aan huis

Je kan voorjaarsboeket tulpen online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.