UITVERKOCHT

Moederdag Special

Vanaf  29,00

 29,00
 39,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Moederdag Special

Ben je op zoek naar een Moederdagboeket met zachte kleuren? Kies dan voor onze Moederdag Special. Een uniek veldboeket samengesteld uit verschillende veldbloemen in meerdere pasteltinten.

Online bloemen bestellen en laten leveren op Moederdag

Bestel je bloemen voor Moederdag online en laat ze bij jou of bij je mama thuis leveren. Ook op Moederdag zelf leveren wij graag je bloemen aan huis. Uitzonderlijk leveren leveren we dus ook op zondag 14 mei aan huis.

Je kan bij je bestelling ook een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weten alle mama’s aan wie ze die prachtige bloemen te danken hebben. Bestellen kan tot en met zondag 14 mei tot 8u ‘s ochtends om zondag zelf te laten leveren.

Een cadeau voor Moederdag

Het Moederdagboeket doet het altijd goed als cadeautje op Moederdag. Wil jij graag iets extra voor jouw mama? Neem dan eens een kijkje bij onze extraatjes:

Ontdek alle extraatjes om samen met je boeket te laten leveren op Moederdag 14 mei.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket altijd afwijken van de foto. De foto is slechts een illustratie van de stijl van het boeket.