UITVERKOCHT

Meiklokjes in pot

Vanaf  9,00

UITVERKOCHT

 9,00
 15,00
Maximum 250 karakters

Onze Happy Deals zijn enkel leverbaar binnen onze eigen regio.
(Zie omschrijving onderaan)

Opgelet: De meiklokjes worden in een standaard plastic potje geleverd en dus niet in het stenen potje van op de foto.

Beschrijving

Meiklokjes in pot

De meiklokjes in pot zijn er weer! Wist je dat ze ook wel lelietje-van-dalen worden genoemd? Ze kunnen zo’n 30cm hoog worden en je vind ze terug in bosrijke streken. Maar natuurlijk kan je ze ook als tuinplant houden. Koop één potje voor 9 euro of koop er twee voor maar 15 euro en maak je huis en tuin klaar voor mei. De potjes zijn standaard plastic potjes en worden ook zo tot bij je thuis geleverd. Dan kan je zelf kiezen om ze in een mooie sierpot te zetten of in volle grond.

De geur van meiklokjes

Vanaf je het ruikt herken je het weer. In mei genieten we van de heerlijke geur van de meiklokjes. Tussen de groene bladeren groeien de fijne steeltjes met witte klokvormige bloemen. Deze bloemen geven die ene geur die we herkennen uit de duizend, maar slechts twee maanden van kunnen genieten. Haal de geur van meiklokjes in huis met deze leuke potjes.

Onze levergebieden strekken zich uit over volgende regio’s: 

Antwerpen, Balen, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Burcht, Edegem, Eindhout, Ekeren, Essen, Deurne, Geel, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Laakdal, Lint, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Mortsel, Olmen, Pulderbos, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Ten Aard, Tessenderlo, Varendonk, Veerle, Vorst, Vremde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.