UITVERKOCHT

Lentepluk boeket

Vanaf  31,00

 31,00
 41,00
 51,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Het boeket op de foto is formaat L

Beschrijving

Lentepluk boeket

Pasen en pastelkleurtjes, dat is een match made in heaven! Dit lentepluk boeket ademt de lente. Een fris boeket met zachte kleuren in geel, paars en roze vrolijken jouw dag in 1 2 3 op! Wanneer haal jij de lente in huis?

Bloemen voor Pasen

Bestel online een boeket bloemen voor Pasen en laat dit als verrassing bij de gastvrouw of heer thuis leveren. Bij elk boeket kan je een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weet iedereen van wie de prachtige Paasboeketten komen! Ontdek ook alle andere boeketten per stijl hier:

Lente in huis

Wie Pasen zegt, zegt ook lente! Daarom zal je in al onze Paasboeketten ook een aantal typische lentebloeiers terugvinden. Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en persoonlijkheid. Wij vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk volgens de seizoenen te werk te gaan en jou op het juiste moment de juiste bloemen aan te bieden. Breng dus met Pasen niet alleen chocolade in huis, maar ook lente bloemen! Ontdek onze exclusieve boeketten samengesteld voor Pasen en laat de lente binnen.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Zet de bloemen in een vaas met schoon water.
  • Voeg bloemenvoeding aan het water toe.
  • Zet je bloemen niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.