UITVERKOCHT

Kleurrijk Pasen

Vanaf  31,00

 31,00
 41,00
 51,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Kleurrijk Pasen

Ze zeggen altijd ‘Vrolijk Pasen’, maar waar wordt jij eigenlijk vrolijk van? Wij worden vrolijk van mooi weer in de lente en KLEUR in huis! Met het Kleurrijk Pasen boeket zal jouw Pasen dus extra vrolijk zijn! Geef je het boeket cadeau? Dan zal iedereen die het boeket ziet schitteren instant vrolijk worden en een topdag tegemoet gaan.

Bloemen als cadeau

Bestel online een boeket bloemen voor Pasen en laat dit als verrassing bij de gastvrouw of heer thuis leveren op Paasdag zelf. Bij elk boeket kan je een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weet iedereen van wie de prachtige Paasboeketten komen!

Lente in huis

Wie Pasen zegt, zegt ook lente! Daarom zal je in al onze Paasboeketten ook een aantal typische lentebloeiers terugvinden. Elk seizoen heeft zijn eigen kracht en persoonlijkheid. Wij vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk volgens de seizoenen te werk te gaan en jou op het juiste moment de juiste bloemen aan te bieden. Breng dus met Pasen niet alleen chocolade in huis, maar ook lente bloemen! Ontdek onze exclusieve boeketten samengesteld voor Pasen en laat de lente binnen.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Zet de bloemen in een vaas met schoon water.
  • Voeg bloemenvoeding aan het water toe.
  • Zet je bloemen niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.