UITVERKOCHT

Boeket Passie

Vanaf  39,00

 39,00
 49,00
 59,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Boeket Passie

Boeket Passie is een klassiek rond gestoken boeket met rode en roze bloemen. De meest romantische kleuren voor deze tijd van het jaar. Je geliefde in de bloemetjes zetten doe je met boeket Passie op Valentijn 14 februari. Wij leveren het boeket aan huis samen met je persoonlijke boodschap. Vier Valentijn met bloemen!

Bloemen en chocolade

Zorg jij graag voor een extra verrassing? Dé perfecte combinatie! Laat het boeket bij jou of bij iemand anders thuis bezorgen en doe er een flesje bubbels, een doosje pralines of gezellige teddybeer bij om de verrassing compleet te maken.

Bloemen aan huis

Je kan dit boeket online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen voor slechts 12 euro extra. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.