UITVERKOCHT

Boeket Kulay

 25,00

UITVERKOCHT

Steun de solidariteitsgroep Kulay! Per verkocht boeket schenken wij 5 euro aan de organisatie. Meer info in de beschrijving hieronder.
Dit boeket kan enkel besteld en geleverd worden in onderstaande regio’s (zie beschrijving)

Beschrijving

Boeket Kulay

Boeket Kulay is samengesteld voor de solidariteitsgroep Filipijnen Antwerpen KULAY. De kleuren van het logo komen terug in het boeket. Als extra steun voor deze organisatie schenken wij per verkocht boeket 5 euro aan Kulay.

Wat is Kulay? Wat ooit begon als een inleefreis van in de Filipijnen in de jaren 90 is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde: KULAY. Via verschillende projecten proberen ze zeer concreet hulp te bieden aan hen die dit het meest nodig hebben. Respectvol, eerlijk en transparant.

Van waar komt de naam Kulay? “Kleur” in het Tagalog, de gesproken taal in de Filipijnen. Kleur is ook wat Kulay wil brengen in het leven van de armsten.

Door de jaren heen hebben ze in de Filipijnen een goed uitgebouwd netwerk van partners waarmee ze samenwerken om hun projecten op een efficiënte manier te sturen. In België werken ze uitsluitend met vrijwilligers waardoor de steun die ze krijgen integraal naar de projecten gaat.

Sinds vijf jaar zijn ze ook gestart met een adoptieprogramma in Navotas, aan de zuidbaai van Manila. Weldoeners nemen het engagement om peter of meter te worden van één van de
kinderen uit de sloppenwijken. Dankzij hen kan dit kind naar school gaan, een diploma halen en zo de vicieuze armoedecirkel doorbreken.

Meer info? Check: https://kulay-antwerpen.weebly.com/

Exclusief levergebied

Ons levergebied strekt zich uit over volgende regio’s: Antwerpen, Arendonk, Averbode, Balen, Baarle-Nassau, Beerse, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Ekeren, Essen, Deurne, Dessel, Geel, Herentals, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Laakdal, Lichtaart, Lille, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Merksplas, Mortsel, Noorderwijk, Oevel, Oud-Turnhout, Olen, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Tessenderlo, Tongerlo, Turnhout, Vosselaar, Westerlo, Weelde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.