Bloemstuk zaal of podium

Vanaf  80,00

 80,00
 110,00
 150,00
Maximum 250 karakters

De foto’s zijn slechts enkele voorbeelden. U geeft zelf de gewenste kleur(en) en stijl van het bloemstuk door.

Beschrijving

Bloemstuk zaal of podium

Bij grote evenementen is het vaak fijn om de locatie waar het evenement doorgaat aan te kleden. Bij een aankleding van een ruimte denken wij natuurlijk direct aan bloemen. Meestal zijn bloemen ook een onmisbaar element bij evenementen. Bloemendecoratie kan gemakkelijk en stijlvol aangepast worden naar de stijl en sfeer die je met het evenement wil creëren. Bedrijfsevenementen werken meestal graag in de kleuren van hun logo, ook dit is mogelijk met bloemen. De ruimte is dan in één keer volledig in de sfeer van het bedrijf. Regelmatig komt er ook iemand spreken waarvoor een podium voorzien wordt. Een podium is vaak saai, maar zet op elke hoek een prachtig bloemstuk, en hop, het podium straalt sfeer, gezelligheid en professionaliteit uit.

Bloemstuk online bestellen

Bij Philippo Rozen kan je grote bloemstukken voor het aankleden van je zaal of podium gemakkelijk online bestellen. Je kan kiezen uit drie verschillende groottes. De kleur en stijl van het bloemstuk kan achteraf worden doorgegeven bij het afrekenen van de bestelling of per mail/telefonisch. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de gewenste kleur(en) en stijl. Het bloemstuk zal steeds geleverd worden in een pot. De kleur en vorm van de pot kiezen wij aan de hand van de doorgegeven kleur en stijl.

Bloemstuk en boeketten

Bij grote evenementen is het vaak de gewoonte om je gasten die komen spreken een boeket te geven als bedanking. Ook dit kunnen wij voorzien. En hoe leuk zou het zijn als de bloemstukken in de zaal of op het podium passen bij de boeketten die je afgeeft? Daarom kan je ook de naam van het boeket doorgeven dat je mooi vind, en dan maken wij het bloemstuk in dezelfde kleur(en) en stijl. Dan is alles één mooi geheel.

Exclusief levergebied

Opgelet, alle bloemstukken kunnen wij enkel leveren binnen ons eigen levergebied.

Ons levergebied strekt zich uit over volgende regio’s: Antwerpen, Arendonk, Averbode, Balen, Baarle-Nassau, Beerse, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Ekeren, Essen, Deurne, Dessel, Geel, Herentals, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Laakdal, Lichtaart, Lille, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Merksplas, Mortsel, Noorderwijk, Oevel, Oud-Turnhout, Olen, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Tessenderlo, Tongerlo, Turnhout, Vosselaar, Westerlo, Weelde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.