Florascoop 2022 – dit is jouw bloem!

We laten 2021 achter ons en starten met een frisse en fleurige blik het jaar 2022. Ook dit jaar wensen wij jou een jaar boordevol liefde en vooral veeeeeeel bloemen! Benieuwd welke bloem het beste bij jou past in 2022? Het staat in de sterren geschreven!

WATERMAN
20 januari – 18 februari

Jouw bloem: Iris

I would walk on water, just to be with you…! De waterman is als kieskeurig type niet snel tevreden, maar eens ze je echt goed kennen, laat hij je niet meer los! Ook de iris moet eerst geapprecieerd weten te worden vooraleer je er echt van kan houden. Laat 2022 een jaar worden vol nieuwe vriendschappen en weet iedereen te betoveren!

VISSEN
19 februari – 20 maart

Jouw bloem: Tulp

Jij bent zo flexibel als een tulp! Niets is te veel gevraagd en je steekt graag tijd in het groeien en bloeien van jezelf en anderen. Blijf ook in 2022 een vrolijke tulp! Hier en daar een gekke kronkel maakt echt niemand iets uit!

RAM
21 maart – 19 april

Jouw bloem: Narcis

Zo eerlijk en spontaan als een narcis, dat ben jij! Ook in 2022 zal je door (bijna) iedereen graag gezien worden dankzij je opgewektheid en durf. Maar omdat een narcis ook opvalt en hier en daar wat ijdel uit de hoek kan komen, is het belangrijk om in het nieuwe jaar een evenwicht te vinden. Blijf jij alles op je eigen manier doen? Of ga je ook maar eens te raad bij iemand anders? 

STIER
20 april – 19 mei

Jouw bloem: Meiklokje

Puur geluk! Daar staat het meiklokje voor. Als stier zal je dit geluk vooral moeten voelen op je geluksdag: maandag. Wat? Maandag? Jep! In 2022 haal jij het beste uit jezelf met de geur van frisse meiklokjes op maandag. PS: Niets komt zomaar vanzelf… wel een beetje moeite doen hoor…  Good luck! Al heb jij dat misschien niet meer nodig binnenkort 😉

TWEELINGEN
20 mei – 20 juni

Jouw bloem: Pioen

Kleurrijk en alles behalve bang om op te vallen, net zoals een pioen! Deze fijne naturel dat iedereen aantrekt zal jij ook in 2022 behouden én misschien wel eens kunnen uitspelen.. Let’s shine bright in 2022!

KREEFT
21 juni – 21 juli

Jouw bloem: Zonnebloem

Als gevoelig en verzorgend type is de zonnebloem jouw bloem! Iedereen wordt vrolijk van jouw aanwezigheid. Maar let op, een zonnebloem geeft niet alleen liefde, ze heeft ook wel wat liefde nodig. Vergeet in 2022 dus niet aan jezelf te denken, kreeft!

LEEUW
22 juli – 21 augustus

Jouw bloem: Delphinium

Raaaawrr, de leeuw heeft een groot hart en is een geboren leider. Daarom past de delphinium het beste bij jou. Een positieve uitstraling en in een boeket steekt de delphinium er altijd bovenuit en steelt graag de show. Positiviteit en een goed gevoel voor drama is wat jullie gemeenschappelijk hebben en je goed zal kunnen gebruiken in het nieuwe jaar!

MAAGD
22 augustus – 21 september

Jouw bloem: Lelie

Eerlijk, oprecht en betrouwbaar: dat is waarom de lelie jouw bloem is, maagd! Je fleurt iedereen op met een lief woord of een mooi gebaar. Maar let op, laat niet over je heen lopen. Bloei in 2022 helemaal open en laat je stampertjes zien! Laat je stuifmeel de vrije loop!

WEEGSCHAAL
22 september- 22 oktober

Jouw bloem: Hortensia

Royale sfeermaker! Zowel de hortensia als de weegschaal zijn de sfeermakers die er voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Het hoofd koel houden en gewoon jezelf zijn is de boodschap voor 2022! Want net zoals de hortensia ben je zo al speciaal genoeg…

SCHORPIOEN
23 oktober- 20 november

Jouw bloem: Chrysant

Adventure is everywhere! Het beloofd een spannend jaar te worden voor de schorpioenen onder ons. Want net zoals de chrysant kan het jaar 2022 verschillende vormen, formaten en kleuren aannemen! Be prepared…

BOOGSCHUTTER
21 november – 20 december

Jouw bloem: Roos

Als boogschutter vind je het belangrijk om alles langs de positieve kant te bekijken. Daarom is de roos dé bloem voor jou. Voor een verjaardag, beterschap, sterkte of gewoon zomaar is de roos er om iedereen blij te maken of een hart onder de riem te steken. Beste boogschutter, steek je enthousiasme en empathie in 2022 niet onder stoelen of banken. Net zoals de roos zal iedereen je vroeg of laat weten te appreciëren.

STEENBOK
21 december – 19 januari

Jouw bloem: Amaryllis

Een stevige steel met trotse bloemen, dat is de amaryllis die perfect matcht met de persoonlijkheid van een steenbok. Wees in 2022 opnieuw die stabiele, zelfverzekerde amaryllis en je zal beloond worden! #positivevibesonly