Philippo Rozen heeft verschillende vestigingen. Zo zijn er winkels in Geel, Kalmthout, Ekeren en station Antwerpen Centraal. De winkel in Antwerpen bevindt zich letterlijk in het centraal station vlakbij Zoo Antwerpen aan het Astridplein. De winkel is op het gelijkvloers te vinden waardoor je altijd snel kan binnenspringen vooraleer je trein vertrekt. Het aanbod bij Philippo Rozen Antwerpen gaat van verse snijbloemen, droogbloemen, kamerplanten, tuin-en terrasplanten, decoratieve potten en vazen. Klanten kunnen ook ter plaatse snijbloemen uitkiezen en hier een boeket van laten maken aan de kassa. Ook voor extra informatie, tips en advies kan je bij de collega’s in Antwerpen terecht.

Alle dagen open!

Philippo Rozen in Antwerpen is alle dagen open, 7 dagen op 7, met uitzondering van 1 januari. Omdat we op weekdagen en zaterdag steeds tot 19u open zijn, is het gemakkelijk om nog even langs te komen na je werk zonder dat je je moet haasten.

De openingsuren:

Maandag: 10u00 – 19u00
Dinsdag: 10u00 – 19u00
Woensdag: 10u00 – 19u00
Donderdag: 10u00 – 19u00
Vrijdag: 10u00 – 19u00
Zaterdag: 10u00 – 19u00
Zon- en feestdagen: 10u00 – 17u00

Ook via de webshop kan je 24/7 bestellingen plaatsen.
Op bloemenfeestdagen zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, Allerheilige,… is de winkel meestal langer open dan op andere feestdagen. De openingsuren die op dat moment van toepassing zijn, kan je steeds terugvinden op Google, sociale media zoals Facebook of Instagram of bij de openingsuren op de website.

Bereikbaarheid

Aangezien Philippo Rozen Antwerpen in het station gelegen is, is het uiteraard het gemakkelijkste om met de trein te komen. Antwerpen Centraal is je halte, en je bent gelijk op de juiste bestemming.

Ook vele tramlijnen houden halt in station Antwerpen Centraal. Als je dan de uitgang neemt via het station, kom je automatisch binnen in het station en dus vlakbij de winkel.

Ook met de auto is Philippo Rozen Antwerpen bereikbaar. Er is voldoende ondergrondse parking onder het station waar je je kan parkeren.

Eens aangekomen op het gelijkvloers van het Centraal station, kan je de winkel herkennen aan de vele planten en promo snijbloemen die staan uitgestald in de hal van het station. Elke seizoen veranderd deze ‘etalage’ mee wat je aandacht zal trekken.

Wanneer je de winkel binnenkomt, zal je meteen overspoeld worden door een groene oase van planten en achteraan in de winkel de kleurrijke snijbloemen. Je kan zelf planten en potten samenstellen of je kiest een reeds gemaakte combinatie uit. Ook je boeket kan je zelf samenstellen met de pakjes bloemen die je kan kiezen uit het ruime assortiment. Onze collega’s stellen ook zelf boeketten samen die je kan terugvinden in de vazen middenin de winkel. Dat is ideaal voor klanten met weinig tijd die toch met een mooi boeket naar buiten willen wandelen.

Keuze van de klant

Omdat Philippo Rozen Antwerpen zich in het stationsgebouw bevindt, is de winkelruimte beperkter dan de andere winkels. Toch is het aanbod net zo groot! Enkel de voorraad ervan is iets minder. Daarom is het aan te raden om voor grote hoeveelheden op voorhand een bestelling te plaatsen.

Buiten de winkeldeuren en dus in de stationshal staan tuin- en terrasplanten en promo artikelen. Deze promo artikelen zijn seizoensbloemen. Denk aan zonnebloemen, pioenen, lelie’s, tulpen,… elk jaar opnieuw zorgen we voor een promotie zodat iedereen kan genieten van de bloemenpracht van elk seizoen.

Wanneer je de winkel binnengaat, valt vooral de snijbloemenhoek achteraan op dankzij de oase van kleuren en geuren. Hier kan je kiezen voor verschillende bloemen per pak om zo mee te nemen of te laten samenbinden tot een boeket.

Naast de pakjes met snijbloemen en de samengestelde boeketten in de vazen, kan je ook kiezen voor een standaard boeket uit het bloemenrek. Deze beginnen vanaf 19 euro, 29 euro en 39 euro. Zowel ronde klassieke boeketten als hoge veldboeketten zijn aan deze prijzen te verkrijgen. De hogere prijsklasse kan je dan zelf samenstellen of terugvinden in de vazen.

Eerder vooraan in de winkel staan de groene kamerplanten en bloeiende planten. Denk hierbij aan orchideeën, kalanchoë, monstera, calathea, palm,… Ook voor elke plant kan je een hippe bijpassende pot vinden. Is het een cadeautje? Dan pakken we dit met veel plezier in!

Webshop 24/7

Naast de vier fysieke winkels heeft Philippo Rozen ook een webshop: www.philippo-rozen.be. Een groot aanbod aan klassieke boekettenveldboeketten en rozenboeketten vind je hier terug. Alle boeketten zijn te verkrijgen in verschillende formaten: small, medium, large en extra large. Je kan zelf aanduiden welk formaat je wenst.

Wil je het boeket graag in een vaas? Duidt dan het vinkje onder de formaten aan om een bijpassende vaas toe te voegen. De bloemisten kiezen steeds het juiste formaat voor het gekozen boeket. De vaas is altijd transparant. 

Je kan er ook voor kiezen om een gratis kaartje toe te voegen. Je geeft dan zelf in welke tekst hier op mag komen. Dit kaartje wordt uitgeprint en bij aan de bloemen gehangen. Zo weet de ontvanger van wie de bloemen komen en wie hij of zij moet bedanken.

Bij het uitchecken kan je de datum van levering kiezen. Philippo Rozen levert van maandag tem zaterdag (muv feestdagen) aan huis. De leveringen gebeuren steeds tussen 10u en 17u. 

Bestellen via de webshop gaat snel en gemakkelijk. Zeker een aanrader als je zelf weinig tijd hebt om langs de winkel te komen of wanneer je iemand wil verrassen met een boeket verse bloemen aan de deur.

Volg ons op sociale media