UITVERKOCHT PROMO

Promo Moederdagboeket klassiek

Vanaf  25,00

 25,00
 35,00
 45,00
Maximum 250 karakters

Dit promo seizoensboeket klassiek is enkel leverbaar binnen onze eigen regio. (Zie omschrijving onderaan)
Boeket is exclusief vaas.

Beschrijving

Promo Moederdagboeket klassiek

Speciaal voor Moederdag op 14 mei stellen we een seizoensboeket samen met een mix van bloemen voor een promoprijs! Bestel je promo seizoensboeket klassiek online en wij leveren het aan huis, uitzonderlijk ook op Moederdag zondag 14 mei.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket altijd afwijken van de foto. De foto is slechts een illustratie van de stijl van het boeket.

Exclusief levergebied

Opgelet, alle promo producten kunnen wij enkel leveren binnen ons eigen levergebied. Ons levergebied strekt zich uit over volgende regio’s: Antwerpen, Balen, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Burcht, Edegem, Eindhout, Ekeren, Essen, Deurne, Geel, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Laakdal, Lint, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Mortsel, Olmen, Pulderbos, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Ten Aard, Tessenderlo, Varendonk, Veerle, Vorst, Vremde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.