UITVERKOCHT PROMO

Poetshulp boeket

 35,00

UITVERKOCHT

Elk Poetshulp boeket wordt geleverd met vaas in een leuke opbergtas.

Beschrijving

Dag van de huishoudhulp

Op dinsdag 20 juni is het de dag van de huishoudhulp. Deze dag wordt ook wel eens poetsvrouwendag genoemd. Waarom deze dag bestaat? Omdat de hulp die je krijgt van je huishoudhulp of poetspersoneel in een bedrijf vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, maar eigenlijk een zware job is. Daarom is het belangrijk om je poetshulp eens te bedanken met een bos bloemen. Want bloemen zeggen meer dan duizend woorden. Ons fleurig poetshulp boeket is hier ideaal voor. Als leuke EXTRA zal elk boeket geleverd worden in een VAAS in een mooie en kwalitatieve opbergtas. Hier kan jouw poetshulp achteraf alle poetsproducten in bewaren en netjes opbergen.

Je huishoudhulp is goud waard

Al meer dan 20 jaar bestaat ‘de dag van de schoonmaak’. Deze dag is in het leven geroepen door Mia Janssens. Als poetsvrouw bij de rijkswacht vond ze dat ze te weinig waardering kreeg voor het werk dat ze verrichtte. Toen de andere werknemers wel in de bloemetjes gezet werden op secretaressedag, heeft Mia de dag van de schoonmaak aangekondigd. Tot op heden wordt deze dag gehouden op 20 juni. En zoals Mia het zelf heeft gezegd: Alle poetshulpen, schoonmakers en andere huishoudhulpen hebben zwaar werk. Daarom hebben ook zij recht op hun eigen dag. Naar goede traditie worden al deze harde werkers op 20 juni in de bloemetjes gezet, letterlijk. Jij doet toch ook mee?

Fleurig Poetshulp boeket

Je kan op geen betere manier ‘Bedankt’ zeggen dat met een fleurige bos bloemen. Zet jouw huishoudhulp of poetsvrouw in de bloemetjes op 20 juni. Zo laat je aan hen weten dat je het werk dat ze verrichten apprecieert. Ons poetshulp boeket is een gemengd boeket in zijn klassieke ronde vorm. De mix van kleuren maakt instant vrolijk en tovert gegarandeerd een lach op het gezicht! Elk Poetshulp boeket wordt geleverd met vaas in een leuke opbergtas. Ben je eerder op zoek naar iets anders? Ontdek dan ook:

Het aantal stelen en de samenstelling is afhankelijk van het dag aanbod en kan dus licht afwijken van de foto.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.

Exclusief levergebied

Opgelet, dit product kunnen wij enkel leveren binnen ons eigen levergebied.

Ons levergebied strekt zich uit over volgende regio’s: Antwerpen, Arendonk, Averbode, Balen, Baarle-Nassau, Beerse, Berchem, Berendrecht, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Ekeren, Essen, Deurne, Dessel, Geel, Herentals, Hoboken, Hove, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Laakdal, Lichtaart, Lille, Malle, Meerhout, Mol, Merksem, Merksplas, Mortsel, Noorderwijk, Oevel, Oud-Turnhout, Olen, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Stabroek, Tessenderlo, Tongerlo, Turnhout, Vosselaar, Westerlo, Weelde, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht.