UITVERKOCHT

Moederdagboeket

Vanaf  29,00

S
 29,00
M
 39,00
L
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Moederdag 14 mei

Op Zondag 14 mei is het weer zover: Moederdag! Op deze dag zetten we alle mama’s in de bloemetjes. Wij nemen dit graag letterlijk en creëerde daarom het Moederdagboeket. Dit boeket is samengesteld uit zonnige zonnebloemen, blauwe delphinium en roze rozen. Alles wat mama’s verwachten van een vrolijk boeket kan je terugvinden in ons Moederdagboeket! Zet je mama eens in de bloemetjes om haar te bedanken voor alles wat ze voor je doet. Ze verdient het!

Online bloemen bestellen en laten leveren op Moederdag

Bestel je bloemen voor Moederdag online en laat ze bij jou of bij je mama thuis leveren. Ook op Moederdag zelf leveren wij graag je bloemen aan huis. Uitzonderlijk leveren leveren we dus ook op zondag 14 mei aan huis.

Je kan bij je bestelling ook een gratis kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Zo weten alle mama’s aan wie ze die prachtige bloemen te danken hebben. Bestellen kan tot en met zondag 14 mei tot 8u ‘s ochtends om zondag zelf te laten leveren.

Bloemen voor mama

Welke bloemen ziet jouw mama het allerliefste?

Houdt ze meer van klassieke boeketten? Ga dan voor:

Een cadeau voor Moederdag

Het Moederdagboeket doet het altijd goed als cadeautje op Moederdag. Wil jij graag iets extra voor jouw mama? Neem dan eens een kijkje bij onze extraatjes:

Ontdek alle extraatjes om samen met je boeket te laten leveren op Moederdag 14 mei.