Lokaal Veldboeket

Vanaf  29,00

 29,00
 39,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Lokaal veldboeket

Lokale bloemen voor lokale mensen. Wanneer jij een lokaal veldboeket koopt, fleur je hier niet alléén je interieur mee op maar ook de lokale kwekers en handelaars. Maak je dag goed met dit prachtig hand gebonden boeket dat met veel zorg door ons team is samengesteld.

Bloemen aan huis

Je kan alle boeketten online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen als cadeau

Bestel je bloemen als cadeau? Dan mag het soms wel eens iets extra zijn voor bijvoorbeeld een huwelijk of speciale verjaardag. Neem daarom eens een kijkje bij onze extraatjes. Alle extraatjes zijn steeds ingepakt als cadeau die we samen afgeven met de bloemen:

Bij elk besteld boeket kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Jouw boodschap printen we op een kaartje dat we bij aan de bloemen hangen. Op deze manier weet de ontvanger van wie de bloemen komen en wie hij of zij mag bedanken.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.