Boeket Josephine

Vanaf  37,00

 37,00
 49,00
 57,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Warm veldboeket

Hello Josephine, how do you do?
Boeket Josephine is er eentje om U tegen te zeggen. Met een mix van roze en bordeaux bloemen aangevuld met wat frisse groene tinten bekoor je iedereen. Dit boeket steken onze bloemisten iets losser en wilder samen voor een speels, maar stijlvol effect. Wat ons betreft, het ideale cadeau om te bestellen voor iedere gelegenheid, wij bezorgen het boeket op het gewenste adres.
Boeket Josephine is beschikbaar in 3 formaten.

Bordeaux beauty

Ga eens voor een stijlvolle, wilde bos bloemen. Tijdens je bestelling kan je een persoonlijke boodschap en een vaas toevoegen om het geheel af te maken. Mag het nog iets meer zijn? Neem een kijkje bij al onze leuke extraatjes. Kies je een schattige teddybeer of liever een fles cava of champagne? Eerder een zoetebek? Ga dan voor heerlijke chocolade pralines.

Bloemen aan huis

Je kan het boeket Josephine online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.