Boeket Esmee

Vanaf  29,00

 29,00
 37,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Vrolijke bloemen

Als je boeket Esmee in huis hebt staan, kan jouw dag niet meer stuk. Dit vrolijke boeket vol van dieproze en oranje kleuren gecombineerd met frisse eucalyptus maakt je instant happy. Boeket Esmee is geen strak boeket, maar eerder een los gestoken frivool boeket dat er langs alle kanten anders uitziet. Het blijft je dus verrassen!

Hé, Esmee

Wist je dat de naam Esmee niet toevallig is gekozen? Voor één van onze Philippo collega’s is deze naam wel heel erg speciaal. Haar metekindje is net zo vrolijk als dit boeket waardoor dit de perfecte match was. Liefde op het eerste gezicht, zowel bij Esmee als bij het boeket.

Bloemen aan huis

Je kan boeket Esmee online bestellen en aan huis laten bezorgen. We leveren boeketten aan huis van maandag tot en met zaterdag tussen 9u-17u. Als je voor 8u ‘s ochtends besteld, kunnen we dezelfde dag nog leveren. Bij elk boeket kan je een bijpassende transparante vaas toevoegen. De bloemen worden dan netjes geschikt in de vaas en samen ingepakt. Zo hoef jij enkel het inpakpapier nog te verwijderen en een mooi plekje uit te zoeken in huis. Ontdek al onze boeketten hier:

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Zet de bloemen in een vaas met schoon water.
  • Voeg bloemenvoeding aan het water toe.
  • Zet je bloemen niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.