Boeket Camil

Vanaf  29,00

 29,00
 37,00
 49,00
Maximum 250 karakters
Voeg een transparante eco vaas toe.

Beschrijving

Boeket Camil met blauwe veldbloemen

Boeket Camil is een prachtige combinatie van blauwe en witte bloemen, met veel zorg samengebonden door onze floristen. Een speels, frivool boeket waarvan je instant happy vibes krijgt. Wie bezorg jij binnenkort happy vibes met boeket Camil? Bestel online en wij leveren deze vrolijke verrassing samen met jouw persoonlijke boodschap aan huis.

Wist je dat…

Wist je dat boeket Camil is genoemd naar een nieuw lid van de familie Philippo? Jaja, een lief ventje zorgde ervoor dat dit boeket ontwerpen werd. Is er bij jullie in familiekring of vriendengroep ook een lief ventje bijgekomen? Dan zullen de trotse ouders enorm blij zijn met dit fleurige veldboeket.

Bloemen per dag aanbod

Omdat wij steeds de beste kwaliteit willen aanbieden werken wij met een dag aanbod. Daarom kan het aantal stelen en de samenstelling van het boeket licht afwijken van de foto. We proberen steeds het boeket van op de foto zo goed mogelijk te evenaren.

Verzorgingstips:

  • Snij de stelen ongeveer 3-5 cm schuin af.
  • Giet eerst de bloemenvoeding in je vaas.
  • Voeg er dan schoon water aan toe.
  • Neem het boeket vast in de ene hand en knip met het andere hand het touw onderaan los en zet de bloemen in de vaas.
  • Plaats je bloemen liefst niet in de buurt van de fruitschaal. Fruit geeft van nature ethyleengas af en dat zorgt ervoor dat bloemen sneller verouderen.