Bloemstuk Mia

 65,00

Maximum 250 karakters

Beschrijving

Bloemenmandje

Bloemstuk Mia is samengesteld uit verschillende kleuren van bloemen en groen. Deze frisse combinatie van bloemen en kleuren zijn geschikt als bloemstuk in een mandje. De mand geeft het geheel een rustieke uitstraling zonder te vervelen. Nadat de bloemen volledig zijn uitgebloeid, kan je het mandje nog gebruiken voor vele andere dingen! Of misschien wil je hier toch graag terug een bloemstuk in? Breng dan je mand binnen in één van onze winkels en wij vullen ze met veel plezier weer op! Of wie weet ge je zelf aan de slag om een mooi bloemstuk te maken in je mand? Alles kan!

Bloemstuk online bestellen

Bestel bloemstuk Mia online en wij leveren het tot bij je thuis. Neem ook zeker een kijkje bij onze andere bloemstukken:

Bestel snel en eenvoudig je bloemstuk online en kies ervoor om het te laten leveren bij jou of bij iemand anders thuis als verrassing. Vergeet geen persoonlijke boodschap toe te voegen met je naam. Zo weet de ontvanger van wie de bloemen komen en wie hij of zij hiervoor mogen bedanken.

Bloemen als cadeau

Ontdek ons volledig assortiment van bloemen per categorie:

Shop je liever volgens een bepaalde gelegenheid? Kijk dan eens bij onze gelegenheden pagina. Hier vind je alle boeketten terug die kunnen dienen voor specifieke gelegenheden. Uiteraard kies je volledig zelf welke bloemen jij het beste vind passen bij welke gelegenheid.

Een bloemstuk met een extra verrassing

Een bloemstuk cadeau geven, is al een heel leuke verrassing op zich maar je kan er altijd iets éxtra leuk van maken. Wat dacht je van een klein extraatje?:

Alle extraatjes worden als cadeau verpakt zodat dit samen met de bloemen kan worden afgegeven.