Valentijn ♥ Vier de liefde

Wie Valentijn zegt, zegt bloemen! Is dat cliché? Goh, misschien wel. Maar is dat erg? Nee, helemaal niet! Want zeg nu zelf.. het is gewoon veel te leuk om af te spreken dat je niets gaat doen met Valentijn, maar dat je dan toch nog verrast wordt met een vrolijke bos bloemen. Wij geven je graag een aantal redenen waarom bloemen het ideale Valentijn cadeau zijn.

Zeg het met bloemen

Als je bloemen krijgt is dat eigenlijk een liefdesverklaring zonder woorden. Of ze nu van je partner, je beste vriend(in), die lieve buur of dichte familie komen, het wil zeggen dat ze jou graag zien. Een boeket bloemen op zich is al prachtig, maar dit is ook een cadeau vol van symboliek. Zo draagt elke bloem wel een andere betekenis met zich mee dat jou misschien wel typeert.

blij met bloemen

Instant happiness

Wist je dat mensen met bloemen en planten in huis ook écht gelukkiger zijn? Volgens verschillende onderzoeken stimuleren bloemen de productie van het GELUKShormoon. Je hoeft ze daarvoor niet per se cadeau te krijgen, maar ook als je een boeket bloemen aan jezelf cadeau doet zou je je instant gelukkiger voelen. En als de wetenschap het zegt…

Elke dag opnieuw genieten

Wanneer je een cadeautje krijgt, ben je natuurlijk altijd blij. Maar bij bloemen blijft die blijheid langer duren. Hoezo? Hoor ik je denken. Awel, omdat je blij bent op het moment dat je de bloemen krijgt, maar die blijheid keert elke keer terug wanneer je terug thuis komt en dat prachtige boeket ziet schitteren in je woonkamer of wanneer je voorbij loopt en die heerlijke bloemengeur binnen sijpelt. Het unieke aan bloemen als cadeau is dat ze zich elke dag meer ontpoppen waardoor je elke dag een nieuw cadeau hebt. Zalig toch?

veldboeket elisabeth met roze en blauwe veldbloemen
boeket mix rozen

Blozende bloemen

En last but not least: het krijgen van een boeket bloemen geeft het vrouwelijke libido een duwtje in de juiste richting. Wat die richting is, bepalen jullie op 14 februari zelf.

Overtuigd? Kies hier jouw ultieme Valentijn boeket

Onze bloemisten hebben speciaal voor Valentijn een aantal boeketten samengesteld waarmee jij recht in de roos zal schieten op Valentijn, 14 februari. Ga je voor een prachtig boeket rozen of een stijlvol gemengd boeket? Je hebt het maar uit te kiezen! Ontdek hier onze Valentijnscollectie.