Philippo Rozen heeft verschillende vestigingen. Zo zijn er winkels in Ekeren, station Antwerpen Centraal, Geel en Kalmthout. De grootste winkel en ook het hoofdkantoor bevind zich in Kalmthout. In deze gemeente is Philippo Rozen ook ontstaan. Eerst als een rozenkwekerij, daarna uitgebreid met een winkel. Nu is Philippo Rozen in Kalmthout gekend als bloemen- en plantencentrum in de Dorpsstraat 55 in het centrum van Kalmthout. Je vindt er een groot aanbod aan snijbloemen, boeketten, planten en decoratie. Klanten kunnen ook ter plaatse bloemen uitkiezen en hier een boeket van laten maken aan de kassa. Ook voor informatie, tips en advies kan je bij de collega’s in Kalmthout terecht.

Alle dagen open!

Philippo Rozen in Kalmthout is alle dagen open, 7 dagen op 7. Dat maakt het gemakkelijk om langs te komen wanneer je iets nodig hebt. 

De openingsuren:

Maandag: 09u00 – 18u00
Dinsdag: 09u00 – 18u00
Woensdag: 09u00 – 18u00
Donderdag: 09u00 – 18u00
Vrijdag: 09u00 – 18u00
Zaterdag: 09u00 – 17u00
Zon- en feestdagen: 09u00 – 16u00

Op bloemenfeestdagen zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, Allerheiligen,… is de winkel meestal langer open dan op andere feestdagen. De openingsuren die op dat moment van toepassing zijn, kan je steeds terugvinden op Google, sociale media zoals Facebook of Instagram of bij de openingsuren op de website. 

Makkelijk bereikbaar

Je kan niet missen. Aan het begin van de parking staat een groot bord met daarop Philippo Rozen. Wanneer je de parking oprijdt zal je zien dat er voldoende parkeergelegenheid is. Ook voor grote auto’s is er zeker voldoende ruimte. Aan de ingang van de winkel vind je alle buitenplanten. Het aanbod hierin volgt de seizoenen. Zo kan dit gaan van fleurige perkplantjes en bloeiende terrasplanten tot mooie winterbloeiers. Elk seizoen heeft iets anders in de aanbieding.

Daarna kom je de winkel binnen waar je keuze hebt in droogbloemen, kamerplanten, sierpotten en vazen. In het midden is er een grote koelcel met snijbloemen en voor gemaakte boeketten. Na de koelcel kom je automatisch tot aan de kassa. Lekker gemakkelijk!

Voor ieder wat wils

Omdat het Philippo Rozen filiaal in Kalmthout het grootste is, zal je hier ook het meest ruime aanbod terugvinden. Buiten aan de inkom loop je tussen de buitenplanten. Dit aanbod schommelt mee per seizoen zodat jij altijd wat kan vinden naar je zin. In het overdekte stuk staan meestal de planten die in promotie zijn. Bij elke promotie hangt een duidelijk bord met de prijs per aantal en de voordeelprijs. 

Wanneer je de winkel echt binnengaat, heb je op je linkerkant eerst de droogbloemen. Hier kan je kiezen voor verschillende pakjes of reeds voorgemaakte droogbloemboeketten. Je kan ook een aantal pakjes droogbloemen nemen en bijvoorbeeld een leuk vaasje uitkiezen zodat de collega’s aan de kassa hier ineens een leuk cadeautje van kunnen maken. 

Op je rechterkant vind je veel verschillende soorten sierpotten en vaasjes. Ook deze collectie veranderd per seizoen of gelegenheidsfeestdag. Zo zal je rond Valentijn veel rood, roze en paars terugvinden in de rekken en met Pasen eerder pasteltinten en schattige konijntjes. Deze sierpotten en vaasjes vind je overal in de kasten in het midden van de winkel.

Als je verder loopt naar achteren kom je terecht bij de kamerplanten. Zowel groene kamerplanten als bloeiende planten vind je hier terug. Ook hiervoor zijn er potten en manden voorzien. Wil je de plant liever laten inplanten in een sierpot of mand? Vraag ernaar aan de kassa. Onze collega’s hebben achter de schermen de perfecte ruimte om dit voor jou te doen. 

Na de plantenhoek kom je in de koelcel. Hier vind je het volledige aanbod aan snijbloemen. In de rekken staan alle standaardboeketten. Dit zijn boeketten die dagelijks bij gemaakt worden door onze eigen boekettenploeg. De standaardboeketten beginnen vanaf 19 euro, 29 euro en 39 euro. Zowel klassieke ronde boeketten als veldboeketten staan hierbij. Ben je eerder op zoek naar een boeket in een hogere prijsklasse? Dan neem je best een kijkje in de vazen. Hier staan allemaal verschillende boeketten in diverse vormen, kleuren en formaten. Van klassiek boeket tot hip veldboeket

Heb je wat meer tijd en stel je liever zelf een boeket samen? Dat kan! Kies uit het zeer ruime aanbod van pakjes snijbloemen. Deze zijn meestal per drie, vijf, zeven of tien stelen verpakt. Neem de pakjes die je graag wil en ga er mee naar de kassa. Daar kan je vragen om een boeket te maken van de pakjes bloemen. Dit doen de collega’s met heel veel plezier. Als het boeket een cadeautje is, verpakken we dit kosteloos in een leuk papiertje en een feestelijk lintje. 

Na het afrekenen loop je weer langs de buitenplanten terug naar de auto die veilig en vlakbij geparkeerd staat. Een leuke uitstap dus!

Webshop 24/7

Naast de vier fysieke winkels heeft Philippo Rozen ook een webshop: www.philippo-rozen.be. Een groot aanbod aan klassieke boeketten, veldboeketten en rozenboeketten vind je hier terug. Alle boeketten zijn te verkrijgen in drie formaten: small, medium of large. Je kan zelf aanduiden welk formaat je wenst.

Wil je het boeket graag in een vaas? Duidt dan het vinkje onder de formaten aan om een bijpassende vaas toe te voegen. De bloemisten kiezen steeds het juiste formaat voor het gekozen boeket. De vaas is altijd transparant. 

Je kan er ook voor kiezen om een gratis kaartje toe te voegen. Je geeft dan zelf in welke tekst hier op mag komen. Dit kaartje wordt uitgeprint en bij aan de bloemen gehangen. Zo weet de ontvanger van wie de bloemen komen en wie hij of zij moet bedanken.

Bij het uitchecken kan je de datum van levering kiezen. Philippo Rozen levert van maandag tem zaterdag (muv feestdagen) aan huis. De leveringen gebeuren steeds tussen 10u en 17u. 

Bestellen via de webshop gaat snel en gemakkelijk. Zeker een aanrader als je zelf weinig tijd hebt op langs de winkel te komen of wanneer je iemand wil verrassen met een boeket verse bloemen aan de deur.