Winter

De temperaturen zakken regelmatig weer onder het vriespunt, maar dat wil niet zeggen dat je geen bloemen in huis kan halen. Integendeel! Er is toch niets gezelliger dan na een winterse wandeling thuiskomen, jezelf opwarmen en neerploffen in de zetel naast een prachtig boeket dat staat te pronken op je salontafel.

Is het dan niet te koud voor bloemen? Buiten uiteraard wel, maar bij jou binnen zal de temperatuur niet onder het vriespunt zakken, gokken we. Omdat het buiten wel even schrikken is voor je verse bloemen, geven we je graag enkele tips mee om je boeket zo goed mogelijk te vervoeren tijdens de wintermaanden.

  • Bij -5°C bevriezen je bloemen. Probeer er dus voor te zorgen dat je ze niet weg legt op een plaats dat kouder is dan -5°C

  • Laat je bloemen niet langer dan één uur droog liggen. Ook dan zullen de stelen bevriezen bij erg koude temperaturen

  • Ben je langs geweest in de winkel om een boeket te kopen? Leg je bloemen dan niet in de koffer, maar op de achterbank of vooraan in de auto. De koffer is altijd kouder dan de auto zelf. En die koude vinden je bloemen niet zo aangenaam. Leg je boeket dus bij jou op de passagierszetel of op de achterbank. Zéker als je nog een eindje met de auto moet rijden.

  • Kom je met de fiets? Dan ben je wel heel moedig tijdens deze temperaturen! Vraag dan in de winkel om je bloemen extra goed in te pakken in papier. We doen dit met plezier! Als je dan nog een uurtje moet fietsen, overleven je bloemen het wel.

Als je deze tips toepast tijdens de wintermaanden zal jij de hele winter lang kunnen genieten van verse bloemen in huis! Wist je dat wij ook boeketten leveren aan huis? Dan zorgen wij voor het gepaste vervoer en moet jij je hier geen zorgen om maken, nog gemakkelijker dus! Bestel je boeket online via www.philippo-rozen.be en kies zelf de dag van levering. Wij leveren bloemen aan huis van maandag tot en met zaterdag. Neem zeker eens een kijkje in de webshop! Tijdens de wintermaanden kan je bijvoorbeeld kiezen voor boeket Frozen of een boeket met amaryllissen. Deze boeketten zijn speciaal samengesteld voor de winter. De amaryllissen zetten we ook elke winter aan een leuk promoprijsje zodat iedereen het beste uit dit seizoen kan halen. De promo’s ontdek je bij de Happy Deals in de webshop. Wil je graag meer weten over de amaryllis? Ontdek er alles over in dit blogbericht.