Zwarte marmeren luxe geurkaars Istanbul

 37,00

Uitverkocht

Topnoten: Limoen, Ebbenhout, Bessenblad
Hartnoten: Geranium, Iris, Roos, Wilfordii
Basisnoten: Vetiver, Sandalhout, Tonkaboon

Afmetingen kaars: 8,0 x 10,0cm

Geschikt voor grotere ruimtes.

Voel je meer dan ooit verbonden met de aarde met aardse geuren en kleuren. Neem tijd voor jezelf, voel je verbonden, mediteer en kom tot rust, je verdient het.

Beschrijving

Deze zwarte marmeren  ExcluJess Istanbul geurkaars, is een ideaal geschenk voor jezelf of voor anderen. Het krijgen van een ExcluJess geurkaars zorgt voor een wow-effect wanneer iemand de kaars voor het eerst ziet. Ook de ExcluJess geurkaars is verpakt in een luxueuze verpakking. Meer dan 28 branduren genot van een natuurlijke soja wax kaars met katoenen lont. Creëer een unieke en elegante sfeer met deze luxe geurkaas.

De kaars is gemaakt met natuurlijke zwarte soya wax.

Soja wax is 100% biologisch afbreekbaar  en wordt geproduceerd uit een hernieuwbare bron. (katoenen lint)

Instructies of enkele tips voor een optimaal gebruik van je unieke ExcluJess kaars:

  • Laat de kaars altijd tenminste 2 uur branden. Voor de meest ideale geurverspreiding en het beste pool* resultaat laat je de kaarsen 3 tot 4 uur branden.
  • U kan deze houder achteraf nog gebruiken als bloempot of tandenborstelhouder. Een heel bijzonder object, intens zwarte marmer met een opvallend contrast van witte aders.
  • Voorkom dat een kaars gaat tunnelen**. Dit doet zich voor bij een kaars die niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit voorkomt kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Mogelijk kan de lont hierdoor ‘kopje onder’ gaan. Enige oplossing is om dan wat van de gesmolten wax uit de kaars te halen, voordat je deze weer aansteekt.

“Maak van je plek, waar je ook bent, een echte thuis,
een oase van rust met geuren, kleuren en mooie dingen.”